Філейний ніж Victorinox Swibo з гнучким лезом і пристосуванням для чищення риби. Ножі із серії Swibo (Світо) від легендарного швейцарського бренда Victorinox ідеально підходять як для домашнього інструменту, так і для професійної сфери використання. Функціональний ніж із гнучким (Flexible) лезом і тоншим дизайном ручки ергономічної форми.
• серія: Swibo
• призначення: ніж для риби/для філетування риби
• заточення леза: гладке (Plain)
• тип леза: гнучке
• особливість леза: рибочищення на тупому краї клинка
• довжина леза: 16 см
• матеріал клинка: неіржавка сталь
• матеріал ручки: поліамід (PA)
Швейцарський обробний ніж Вікторінокс Свібо 5.8448.16 з гнучким лезом із неіржавкої сталі. Фантастично гострий клинок для точних надрізів і швидкого оброблення рибної туші. Штамповане лезо виготовлене з висококласної неіржавкої сталі, стійкої до корозії.
Ергономічна ручка з поліаміду. Надзвичайно міцний і витривалий пластик, що поєднує чудову жорсткість із високим рівнем ударопоглинання. Цей матеріал — виграшний варіант для професійного кухонного інвентарю завдяки своїй стійкості до стирання та дії ковзання. Ножі з такими ручками можна стерилізувати, і вони підходять для використання за температури 80-110 °C. Можна мити в посудомийній машині.
Кухонні швейцарські ножі з професійної серії Swibo витримують активну повсякденну експлуатацію, водночас ергономічний дизайн і надгостре лезо мінімізують втому кисті під час роботи. Ідеально підходять для працівників ресторанно-гольного бізнесу, заготівельних підприємств, а також для роботи на домашній кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Філейний ніж |
Колір | Жовтий |
Користувацькі характеристики | |
Вага (кг) | 0.086 |
Тип леза | Гнучке, Серейторне, Гладке |
Тип товару | Кухонний ніж |
Гарантія | Довічна |
Довжина (cм) | 28.2 |
Довжина леза (см) | 16 |
Материал рукояти/накладок | Поліамід |
Призначення | Для риби |
Серії | Swibo |
Спеціалізація | Fish Filleting |
Країна походження | Швейцарія |
Тип випуску товару | Серійний |